Search found 30 matches

by phil_quik
Wed Apr 07, 2021 2:38 am
Forum: QuickFeather
Topic: Issues setting up Development environment
Replies: 5
Views: 60

Re: Issues setting up Development environment

It is not necessary to have JLINK to download the image to QF, unless bootloader in QF is broken. In this case, you will need JLINK to recover the board. We are using UART port to flash QF, You can check the video https://www.youtube.com/watch?v=Q5GIZUsXb3I&t=263s for how to program QF board. By...
by phil_quik
Tue Apr 06, 2021 7:09 am
Forum: QuickFeather
Topic: Issues setting up Development environment
Replies: 5
Views: 60

Re: Issues setting up Development environment

I hit the same issue in Win10 and the root cause is I have 2 GNU ARM Toolchain installed in Win10. The way I fixed it is to change TC_PATH/QORC_TC_PATH in config.mk like below #Override with your own tool direcoty #export TC_PATH=C:\Program Files (x86)\GNU Tools ARM Embedded\7 2017-q4-major\bin expo...
by phil_quik
Tue Apr 06, 2021 12:16 am
Forum: QuickFeather
Topic: Issues setting up Development environment
Replies: 5
Views: 60

Re: Issues setting up Development environment

Is this something similar with viewtopic.php?f=19&t=84


For J1 and J7, it mentioned in QuickFeather_UserGuide.pdf.

Boot-strap IO_19 & IO_20
• Install both shunts to use SWD Debugger for development
• Remove both shunts for boot-from-flash
by phil_quik
Mon Mar 29, 2021 3:25 am
Forum: TinyFPGA-Programmer
Topic: lsusb returns nothing
Replies: 1
Views: 34

Re: lsusb returns nothing

You are using VM or WSL/WSL2?
Even VM and WSL2 might not recognize the QF.
You can run tinyfpga-programmer-gui.py in Win10. Here is the vidoe https://www.youtube.com/watch?v=Q5GIZUsXb3I
by phil_quik
Mon Mar 29, 2021 3:16 am
Forum: QuickFeather
Topic: Slide Demo - no UART output
Replies: 2
Views: 45

Re: Slide Demo - no UART output

You might check this one, viewtopic.php?f=9&t=97
by phil_quik
Mon Mar 29, 2021 3:15 am
Forum: QuickFeather
Topic: hardfault
Replies: 4
Views: 72

Re: hardfault

You might check this one, viewtopic.php?f=9&t=99
by phil_quik
Fri Mar 26, 2021 6:54 am
Forum: QuickFeather
Topic: hardfault
Replies: 4
Views: 72

Re: hardfault

What is the M4 firmware you are running?
Maybe try qf_helloworldsw project first.
by phil_quik
Fri Mar 26, 2021 6:52 am
Forum: QuickFeather
Topic: Connection problems.
Replies: 12
Views: 182

Re: Connection problems.

Try connect directly to a PC, not through USB hub.
Or change another USB cable to try.
by phil_quik
Mon Mar 22, 2021 11:05 pm
Forum: General Discussion
Topic: Setting Environment for QFB
Replies: 4
Views: 98

Re: Setting Environment for QFB

I believe this is the similar issue like viewtopic.php?f=19&t=84&p=359&hilit=eclipse#p359
by phil_quik
Mon Mar 22, 2021 7:00 am
Forum: QuickFeather
Topic: No model_json.h in /qorc-sdk/qf_apps/qf_ssi_ai_app/src/datasave.c
Replies: 2
Views: 52

Re: No model_json.h in /qorc-sdk/qf_apps/qf_ssi_ai_app/src/datasave.c

the file is under \qorc-sdk\qf_apps\qf_ssi_ai_app\knowledgepack\sensiml\model_json.h